Top 5 reisbestemmingen voor VIP’s

Is jouw volgende vakantiebestemming het eiland van Virgin baas Sir Richard Branson?

Is jouw volgende vakantiebestemming het eiland van Virgin baas Sir Richard Branson?

Het wintersportseizoen zit er bijna op en dat betekent beginnen met het plannen van je zomervakantie. Nu dromen we er allemaal van om een keer de loterij te winnen en veel te gaan reizen. Maar voordat het zover is kun je misschien alvast wat inspiratie opdoen. Want waar gaan Nederlandse artiesten, captains of industry, sporters, politici en andere prominenten heen deze zomer? VIP-reisbureau Van Helden Travel maakte de balans op en presenteert de volgende 5 trends voor exclusieve reisbestemmingen in 2015.

1) Privé-eiland in Zambia
Back to nature zonder Ipad
De hotspot voor VIP’s deze zomer is Sindabezi; een privé-eiland met vijf luxe cottages. Het eiland is alleen te bereiken met traditionele kano’s. Beleef de natuur van het Zambezi National Park, aan de Zambezi rivier, vlak bij de Victoria Falls. Je kunt wilde dieren spotten in hun natuurlijke habitat, zo vanaf je veranda. En ’s avonds kun je dineren op het strand.

2) Poseidon Underwater Resort Fiji
High society onder water
Het Mysterious Island Poseidon is een locatie op 7,4 meter onder water. Exclusief, besloten, en avontuurlijk. Met de tropische onderwaterwereld rondom als uitzicht vanuit kamers en restaurant in panoramische onderwaterkoepels. Verblijf je liever boven de zeespiegel? Ook dat kan. Met spa, sport- en duikfaciliteiten. En dan per Triton-onderzeeër op verkenning in de lagune.

3) Celeb hideaway Necker Island
Pierewaaien op blote voeten
Wat doet de grote baas van Virgin? Die koopt een Virgin Island om indruk te maken op zijn liefje. En maakt daar vervolgens een paradijsje voor de happy few van: Necker Island. Hier leert Kate Winslet kitesurfen en laat Oprah Winfrey haar laptop rondslingeren. Big boss Sir Richard Branson weet wat je nodig hebt om even helemaal jezelf te kunnen zijn. Op je blote voeten in een T-shirtje.

4) Oriënt Express van Venetië naar Stockholm
Grand hotel op wielen
De grandeur van de jaren 1920 en 1930 herleeft aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express. Klassieke details in een modern jasje, voor een 5-daagse treinreis langs drie Europese steden: Venetië, Kopenhagen en Stockholm. Een reis door de tijd in rustgevend tempo langs mooie landschappen.

5) Chichi Jima eiland Japan
Nauwelijks vindbaar voor zoekmachines
Last but not least: Chichi Jima. Een locatie 1.000 km uit de kust, met water dat je alleen deelt met dolfijnen en zeeschildpadden. Je kunt er duiken naar koraal en vier Japanse scheepswrakken die hier 60 jaar geleden tot zinken zijn gebracht. Om daarna te dineren met sashimi en kijken naar de zonsondergang.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.