Vind alle concerten in Groningen op één website

Alle concerten in de stad Groningen zijn nu te vinden op één website.

Alle concerten in de stad Groningen zijn nu te vinden op één website.

De meeste mensen denken bij de stad Groningen, op het gebied van muziek, aan Eurosonic Noorderslag. Maar er is in de Noordelijke hoofdstad veel meer te doen. Dat kun je vanaf nu allemaal vinden op live.groningen.nl. Op de site staat een uitgebreide agenda van liveoptredens, maar je vindt er ook nieuws, blogs, recensies en informatie over de stad-Groningse poppodia. Met Groningen Live wil Marketing Groningen in nauwe samenwerking met de Groninger muzieksector de stad Groningen als popstad op de kaart zetten. Groningen Live is een initiatief van Marketing Groningen en de muzieksector van Groningen waaronder de podia De Oosterpoort, Vera en Simplon. Groningen Live is onderdeel van UIT Groningen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.