Avontuurlijke reizen speciaal voor vrouwen

Reizen voor alleen mannen of vrouwen, ook wel gendertrip genoemd, is een van de nieuwe trends op reisgebied. Als je dan gaat zoeken zijn er toch nog weinig reisbureaus die het aandurven om reizen alleen voor vrouwen te organiseren. Toch kan zo’n reis een uitkomst zijn als alleen op reis gaan een stap te ver is en gemengde groepsreizen ook niet ideaal zijn. Hieronder heeft Elke Dag Vakantie een paar reisbureau’s die vrouwenreizen organiseren onder elkaar gezet. Deze reizen zijn natuurlijk voor alle vrouwen, of je nu single of getrouwd bent. Het gaat erom dat je jouw droomreis kan maken.

Vakanshe
Stel je droomt al jaren van die avontuurlijke reis, maar je hebt de stap nog niet durven zetten. Dan kan een vakantie van Vakanshe wat voor jou zijn. Zij organiseren avontuurlijke groepsreizen speciaal voor vrouwen. Dus als je partner liever aan het strand ligt, terwijl jij graag wat woestere dingen doet dan kan dat nu. Of misschien zien je vriendinnen het wel niet zitten om een week lang te gaan paardrijden, maar is het jouw droom? Dan biedt Vakanshe uitkomst. Naast het organiseren van groepsreizen regelt het reisbureau ook vakanties op maat voor bijvoorbeeld vriendinnengroepen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Beklim de Mont Blanc
NKBV Reizen organiseert een groepsreis voor vrouwen waarbij je de Mont Blanc gaat beklimmen. Hiervoor is wel wat klimervaring vereist. Je wordt begeleid door topklimster en jongste Duitse berggids Nina Schlesener. Dus wil je tijdens je vakantie je bergsportvaardigheden naar een hoger niveau brengen? Dan is deze reis iets voor jou. Het is een pittig en intensief programma waarbij er ook aandacht is voor mentale aspecten en coaching. Naast deze vrouwenreis organiseert NKBV nog meer actieve klimvakanties alleen voor vrouwen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Stedentrip met vriendinnen
Ook reisbureau Anubhuti organiseert reizen alleen voor vrouwen. Zij nemen je mee naar een van de grote steden in het Oosten. Zo kun je kiezen voor een reis naar Mumbai, Beijing of Kolkata. Tijdens deze reizen is er vooral tijd om dingen te doen die vrouwen erg leuk vinden. Zo is er veel ruimte om elkaar te leren kennen, te shoppen, high tea en de hotspots in de stad te ontdekken. Maar het is niet allemaal sightseeing, ook cultuur komt aan bod. Zo ga je naar galeries en bezoek je een uitzonderlijk humanitair project dat waar je kan luisteren naar de bijzondere verhalen. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.