Corsica krijgt nieuwe campings aan zee

Deze zomervakantie heb je meer kampeerkeuze op Corsica.

Deze zomervakantie heb je meer kampeerkeuze op Corsica.

Het wordt alweer tijd om over de zomervakantie na te denken en dat betekent vaak zon, zee en strand. Corsica is dan een goede bestemming. Dat vindt Europacamp ook, daarom breiden ze hun aanbod uit met twee campings aan zee op het eiland. Corsica wordt door de Fransen ook wel “Île de Beauté” (eiland van de schoonheid) genoemd. Twee derde van het eiland bestaat uit een beschermd nationaal park, wat Corsica een bestemming maakt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Ook staat het Franse eiland bekend om haar veelzijdige keuken met Franse en Italiaanse invloeden.

Stacaravan tussen de palmbomen of bossen
De twee nieuwe campings bevinden zich aan de oostkust van Corsica. Vlakbij het dorpje Ghisonaccia, tussen de palmbomen en met uitzicht op zee, ligt Marina d’Erba Rosa. Wie van wandelen, kanoën, paardrijden of windsurfen houdt is hier aan het goede adres. Hier verblijf je in een van de  stacaravans die zijn uitgevoerd in een 2-slaapkamer- en 3-slaapkamervariant en geschikt voor 4 tot 8 personen. Camping Sole di Sari bevindt zich midden in het bos en op loopafstand van het strand. Je kunt hier naast zwemmen in de zee of rivier, ook canyoningen, mountainbiken en klimmen in het bos. Eurocamp heeft op deze camping Esprit stacaravans voor 4 tot 8 personen met drie slaapkamers.

Extra campings in Frankrijk, Italië en Kroatië
Ook op bestaande bestemmingen in Kroatië, Frankrijk en Italië groeit het aanbod van campings. Eurocamp biedt op vier nieuwe campings stacaravans aan. Park Umag is een nieuwe camping op het Kroatische schiereiland Istrië en ligt direct aan de Adriatische zee. De camping heeft onder meer een buitenzwemparadijs, tennisbaan en een restaurant in een vuurtoren. Camping du Golf is een kleine camping in het hart van de Normandische Côte des Isles en op 10 minuten loopafstand van het strand. Naast golfen en tennissen kun je in de buurt ook paardrijden en windsurfen. In de Coté d’Azur, in een natuurpark van 45 hectare tussen de gebergtes van Maures en Esterel, ligt de camping Parc St James Oasis. Op het eiland Sardinië bevindt zich Bella Sardinia. Deze Italiaanse camping ligt direct aan het strand en in een dennenbos. De camping biedt veel sportieve activiteiten als tennis, minigolf, paardrijden, voetbal, beachvolleybal en fietsen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.