Curio hotels komen naar Europa

Curio Reichshof Rendering krijgt een nieuwe lobby.

Curio Reichshof Rendering krijgt een nieuwe lobby.

De eerste hotels onder het merk Curio – A Collection by Hilton komen naar Europa. Het Reichshof Hamburg en Rumeli Han Istanbul zijn twee historische hotels van meer dan een eeuw oud. Momenteel ondergaan deze hotels een uitgebreide renovatie en restauratie, waarna het Reichshof Hamburg zijn deuren weer opent in 2015, en het Rumeli Han Istanbul in 2017.

Curio
Curio, dat in juni 2014 werd geïntroduceerd, geeft zelfstandige hotels uit het hogere segment de kans om zich bij Hilton Worldwide aan te sluiten, zonder daarbij hun eigen identiteit en charme op te offeren. In Amerika zijn de eerste Curio-hotels inmiddels een feit, in onder andere Las Vegas, Dallas en Florida. Reichshof Hamburg wordt het eerste Curio-hotel in Europa.

Hilton
‘Europa vormt een belangrijke groeimogelijkheid voor Curio, vanwege de concentratie van zelfstandige kwaliteitshotels. Reichshof Hamburg en Rumeli Han Istanbul kunnen dankzij hun toetreding tot Curio – A Collection by Hilton hun unieke karakter behouden, maar tegelijkertijd profiteren van Hiltons commerciële kracht en wereldwijde reputatie’, aldus Patrick Fitzgibbon, senior vice-president Europa & Afrika, Hilton Worldwide.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.