De beste zonvakanties in april

Gran Canaria is de beste bestemming voor een zonvakantie in april.

Gran Canaria is de beste bestemming voor een zonvakantie in april.

De maanden maart en april staan nou niet echt bekend om het fijne weer. Als je van plan bent om even aan de regen te ontsnappen, dan moet je natuurlijk wel weten waar de zon dan wel schijnt. Daar kan de website Waarschijntdezonwel.nl bij helpen. Zij hebben Gran Canaria uitgeroepen tot de beste bestemming voor wie in april 2015 naar de zon wil. Dit naar aanleiding van historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar een zonnige bestemmingen.

Zonvakantie
Het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. Waarschijntdezonwel.nl checkt daarom dagelijks welke bestemmingen actueel de meeste zongarantie voor je geld geven. Op basis van een algoritme maakt de website voor elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend. “Gran Canaria scoort met haar aangename klimaat in april een 8.6 op basis van onze Sunfactor en reizen naar dit subtropische eiland is nu erg voordelig.”, licht sitemanager Laura Boldingh de uitkomst toe. In april krijgt het eiland gemiddeld maar 8 zonuren per dag en weinig regen, bij 22 graden Celsius.

Bezoekers van Waarschijntdezonwel.nl kiezen op de site de gewenste minimum- en maximumtemperatuur, geven hun reisbudget en maand van vertrek aan en krijgen vervolgens een overzicht van bestemmingen die de meeste kans bieden op een geslaagde zonvakantie. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.