Deense kustcampings gaan samenwerken

Zeven Deense campings aan de kust zijn gaan samenwerken.

Zeven Deense campings aan de kust zijn gaan samenwerken.

Campings in Denemarken willen aan de rest van Europa laten zien hoe leuk het is om daar te kamperen. Daarom hebben zeven campings besloten om te gaan samenwerken onder de naam Blue Camp Denmark. Het gaat om kampeerterreinen die op ruime plekken liggen aan de Deense kusten. Het nieuwe verband wil op deze manier meer aandacht voor hun kwaliteiten trekken in het buitenland. De aangesloten bedrijven zijn allemaal goedgekeurd door de Deense Campingraad.

Lid worden
Blue Camp Denmark heeft een magazine uitgegeven dat bij de aangesloten bedrijven verkrijgbaar is in het Deens, Engels en Duits. Het is mogelijk lid te worden van Blue Camping. Leden krijgen dan een voordeelkaart, waardoor korting wordt verkregen bij reserveringen. Ook kunnen leden speciale aanbiedingen krijgen bij aangesloten campings. De zeven aangesloten bedrijven zijn: Bunken Strand Camping, Tornby Strand Camping, Rødhus Klit Camping, Blushøj Camping, Gammelbro Camping, Gammelmark Strand Camping en Asaa Camping. Ze zijn alle gelegen op Jutland

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.