Duizend Chinezen maken wereldreis

China’s eerste rond-de-wereldcruise vertrekt uit Shanghai met Costa Atlantica.

China’s eerste rond-de-wereldcruise vertrekt uit Shanghai met Costa Atlantica.

China’s eerste wereldcruise is vertrokken uit Shanghai met bijna 1000 Chinese passagiers. Er waren ook diverse andere gasten, waaronder Michael Thamm, CEO van de Costa Groep, overheidsfunctionarissen, partners en journalisten. Met de Costa Atlantica bezoeken Chinese gasten voor het eerst vijf continenten tijdens een 86-daagse cruise, met een bezoek aan 28 bestemmingen in 18 landen.

Cruise
De Costa Atlantica, geïnspireerd op de Italiaanse cinema en kunst, is sinds mei 2013 gewijd aan Azië en China.. Tijdens haar inaugurele 86-daagse rond-de-wereldcruise passeren de passagiers enkele bijzondere plekken op aarde zoals de Malediven, Athene, Sicilië, Rome, Marseille, Barcelona, Lissabon, een 3-daagse stop in New York, Miami, een 2-daagse stop in Los Angeles, San Francisco en de Polynesische eilanden Maui en Hawaï.

Chinese toerisme
Het wereldcruise product markeert een nieuw hoofdstuk in de Chinese toerisme-industrie. Met de steun van de lokale overheid, verkeersbureaus en Costa’s partners, zal deze nieuwe vakantiemogelijkheid voor veel Chinezen beschikbaar zijn. Sinds Costa Cruises in 2006 als eerste internationale cruisemaatschappij ging opereren vanuit China, kon de Chinese cruise-industrie zich ontwikkelen tot een veelbelovende markt. Costa Cruises blijft zich inzetten om meer vakantie opties op deze markt te brengen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.