Emirates komt met Apple Watch App

De Apple Watch is nog niet te koop, maar de apps verschijnen al wel.

De Apple Watch is nog niet te koop, maar de apps verschijnen al wel.


Nu hebben ze bij Luchtvaartmaatschappij Emirates wel een standaard op te houden. De maatschappij wil wel een uitstraling van ‘classy én modern’ uitstralen, dus is het geen wonder dat het als een van de eerste luchtvaartmaatschappijen ter wereld de lancering van een eigen app voor de Apple Watch heeft aangekondigd. Vanaf 24 april, wanneer de Apple Watch beschikbaar is, kunnen passagiers van Emirates van over de hele wereld gebruik maken van de slimme functies en het strakke design van de Emirates app voor de Apple Watch. Emirates is hiermee volgens eigen zeggen de eerste luchtvaartmaatschappij in het Midden Oosten en Afrika die een app lanceert voor de Apple Watch.

“In de huidige moderne wereld speelt mobiele technologie een steeds belangrijkere rol in de reisbelevenis van onze passagiers. Doormiddel van de Apple Watch kunnen wij ons op een persoonlijker manier verbinden met passagiers en ze tijdens hun reis van up-to-date informatie voorzien”, aldus Alex Knigge, Senior Vice President Digital bij Emirates. “Ons team heeft de app voor de Apple Watch ontwikkeld met de moderne reiziger in gedachte, die zo met één simpele oogopslag op hun pols de meest belangrijke informatie verkrijgen.”

Klanten die de app installeren kunnen gebruik maken van functies zoals een overzicht van geboekte reizen, toegang tot up-to-date vluchtinformatie, tijdige notificaties wanneer gate nummers of bagagebanden veranderen en de app is te linken met Apple Passbook. De app verschijnt in het Engels, Frans en Duits. Meer informatie over Emirates of de Emirates app, zie www.emirates.com/nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.