Goofy’s Garden Party in Disneyland

Bloemen in de parade in Disneyland.

Bloemen in de parade in Disneyland.


“Goofy’s Garden Party” is onderdeel van de ‘Swing into Spring’-actie bij Disneyland Parijs. “Goofy’s Garden Party” is een muzikale en bloemrijke parade, waarin Goofy, samen met zijn assistent tuinmannen de maat bepaalt. Het is een moment om Mickey, Minnie, Donald, Katrien, Knabbel & Babbel maar ook Alice, Pinokkio, Clarabella Koe en vele anderen te zien swingen. Goofy, in zijn gloednieuwe kostuum, is gastheer in een prachtige tuin waar allerlei planten op magische wijze tot leven komen. “Goofy’s Garden Party” trekt meerdere keren per dag in een parade over Central Plaza, voor het Kasteel van Doornroosje.

Nieuw dit voorjaar is verder: Minnie’s Little Spring Train” rijdt meerdere malen per dag door Main Street. De trein, versierd met madeliefjes, paaseieren en vrolijke konijnen, ademt lente. Aan boord van de trein zie je Minnie samen met het Witte Konijn (Alice in Wonderland), Stampertje, Miss Bunny (Bambi) en vele anderen. Als Disneyland Paris een tuin was geweest, is het volgens het pretpark ‘de grootste tuin van Europa’ met 35,000 bomen, 450,000 struiken en meer dan één miljoen bloemen die elk jaar gepland worden.

De zomer van 2015 staat in het teken van Frozen. De film was winnaar van twee Academy Awards, vijf Annie Awards, twee Critics’ Choice Awards, een Golden Globe Award en een BAFTA. De film vertelt het verhaal van prinses Anna die op een spannende reis gaat met Olaf en Sven om haar ijskoude zus Elsa op te zoeken, die met haar ijzige krachten het Koninkrijk van Arendelle heeft bevroren. De beroemde Disney zusjes komen samen met de schattige sneeuwpop Olaf Disneyland Paris een beetje afkoelen deze zomer.

Anna en Elsa verschijnen in een winter décor in het Park en nodigen de gasten uit om mee te zingen met de bekende liedjes uit de succesvolle Disneyfilm. Olaf, de grappige sneeuwpop die droomt van de zomer, is er uiteraard ook bij. Bezoekers genieten van Frozen Summer Fun van 1 juni tot en met 12 september in Disneyland Paris.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.