Gratis city-app voor Belgisch Mons

Mons is in een feeststemming dit jaar. Foto: Visitmons/Gregory Mathelot

Mons is in een feeststemming dit jaar. Foto: Visitmons/Gregory Mathelot


Weekendje weg naar België? Dan is Mons misschien wel een goed idee. Die plaats is dit jaar de Culturele Hoofdstad van Europa. Voor een verblijf daar is er nu een gratis app. Met ruim 300 evenementen en bijna 1000 culturele activiteiten is Mons volledig voorbereid om alle bezoekers te verwelkomen en te vermaken. De stad onderging in de afgelopen 10 jaar een transformatie om zich te ontwikkelen tot deze spannende reisbestemming. Door deze enorme ontwikkeling is het volgens app-producent CityZapper de ideale reisbestemming voor een stedentrip het komende jaar.

Voor alle informatie over onmisbare evenementen, must-see musea en de beste restaurants is de digitale gids te raadplegen. Met de app op je telefoon ga je volledig voorbereid op weg; verzamel vooraf favoriete bestemmingen en stel een persoonlijke reisgids samen. Wanneer je de gids thuis downloadt, is deze ook offline beschikbaar en word je tijdens je stedentrip niet verrast doorhoge datakosten.

Mons is gevuld met leuke boetiekjes en bijzondere musea zoals het Beaux-Arts Mons. Ook zijn er tijdens het jaar dat Mons Culturele Hoofdstad is exclusieve tentoonstellingen te bezoeken, zoals de expositie met de allereerste kunstwerken van Van Gogh. Er is genoeg te zien en ook de culturele agenda van Mons is het hele jaar goed gevuld.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.