HotelGrouper: korting bij méér hotelkamers

Meer bedden en meer kamers moet makkelijker worden dankzij de nieuwe site van HotelGrouper.

Meer bedden en meer kamers moet makkelijker worden dankzij de nieuwe site van HotelGrouper.


Er is een nieuwe hotelkamer-boekingssite. Het concept van HotelGrouper.com is simpel: meer kamers = meer korting. Deze staffelkorting kan het hotel zelf bepalen en invoeren. De bestaande boekingswebsites hanteren vaste kamerprijzen en maken geen gebruik van een staffelkorting, volgens de Nederlandse initiatiefnemers. Op HotelGrouper.com kan de gast zien wat de prijs is van één of meerdere kamers en direct boeken.

Het concept is bedacht in samenspraak met enkele hotelketens. Er was behoefte aan een systeem waarmee staffelkorting automatisch wordt doorberekend aan de gast. Op deze manier is het mogelijk om zonder offertes, toch een speciale prijs aan te bieden. Het werkt als volgt: de gast voert op de website de datum en het aantal kamers in. HotelGrouper berekent automatisch een korting en de gast kan direct voor dit gereduceerde tarief boeken.

Er zijn al zoveel boekingswebsites. Waarom moet een hotel zich bij HotelGrouper aanmelden? Het antwoord op deze vraag is simpel stelt Rik Middel (medeoprichter). “Wij hanteren een bijzonder lage commissie van 10% en er zijn geen opstart- of verborgen kosten voor hotels. Voor de hotels is deelname volledig risicoloos. Een profiel aanmaken kost slechts 5 minuten.”

HotelGrouper zal de komende tijd besteden om het platform te vullen met hotels. Volgens Sander Bolt (medeoprichter) zijn er al samenwerkingsafspraken met meer dan 400 hotels en grote ketens. Binnen een jaar wil HotelGrouper hét toonaangevende boekingsplatform zijn voor groepen. HotelGrouper start met een aanbod in Nederland.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.