Klassieke caravan huren voor een week

Je zou het 'ouwe meuk' kunnen noemen, of een 'klassiek design', maar feit is dat de huur van zo'n oudere caravan goedkoper is dan een nieuwe en het is maar net hoe hoog je de lat legt.

Je zou het ‘ouwe meuk’ kunnen noemen, of een ‘klassiek design’, maar feit is dat de huur van zo’n oudere caravan goedkoper is dan een nieuwe en het is maar net hoe hoog je de lat legt.


Het huren van een toercaravan (die je dus zelf aan je auto mag haken en meenemen naar Duitsland, Italië of waar dan ook) zou wel eens een nieuwe trend kunnen worden. Immers, hetzelfde zie je al gebeuren met het autobezit. Waarom zo’n ding het hele jaar betalen, terwijl je er maar beperkt gebruik van maakt? Op die ontwikkeling springt Huisjeopwielen.nl in.

Huisjeopwielen verhuurt – zoals ze zelf zeggen – ‘hippe, kleurrijke caravans ingericht met praktische, noodzakelijk, belangrijke, gezellige, niet- altijd-nodig-maar-wel- leuke spullen, zodat jij alleen maar je koffer hoeft mee te nemen’.

Huisjeopwielen.nl heeft diverse caravans beschikbaar: Ibiza Blue (blauwe caravan met zomerse uitstraling), Green Village (groene caravan met vrolijke inrichting) en een Pretty Pink (roze caravan met zoete kleuren).
De caravans zijn voor ieder wat wils, een romatisch weekendje weg of met het gezin op avontuur. Hoe werkt het? Je haalt de caravan op (of hij wordt op de op de gewenste locatie gezet) en je tuft heerlijk naar de plek waar jij wilt. De caravans hebben dus GEEN vaste locatie of camping en mogen overal mee naar toe…

Consumentenadviesprijs:
Verhuur weekend: € 100,- tot € 140,-
Verhuur week: € 275,- tot € 365,-
De caravans zijn geschikt voor 2 tot 4 á 5 personen.

Verkoopinformatie:
Huisjeopwielen.nl
Zessprong 11
5684 NV Best
06-41859026

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.