New York nu ook op Instagram

Je kan nu de laatste nieuwtjes over New York volgens op Instagram.

Je kan nu de laatste nieuwtjes over New York volgens op Instagram.

Instagram is hot en van die populariteit wil iedereen meegenieten. Zo heeft NYC & Company, New York City’s officiële marketing en toerismebureau, een Instagram account gelanceerd. Nu kun je New York dus volgen op social media. Het account is bedoeld om je te laten zien waar je moet zijn in New York. Het Instagram account, @nycgo_press, is het eerste Instagram account van een Amerikaanse citymarketing-organisatie. “Instagram heeft op dit moment meer dan 300 miljoen actieve gebruikers per maand, dit laat zien dat de manier waarop mensen met elkaar communiceren aan het veranderen is,” zegt Christopher Heywood, Senior Vice President van Global Communications bij NYC & Company.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.