Nieuwe website maakt vakantie in Nederland makkelijk

Je kan nu bijna alle recreatieverblijven in Nederland op één website vinden.

Je kan nu bijna alle recreatieverblijven in Nederland op één website vinden.

Veel Nederlanders kiezen voor een vakantie in eigen land, maar waar moet je dan verblijven? Om die keuze makkelijker te maken is de website Elkeplek.nl gelanceerd. Op deze website kun je zoeken in het aanbod van meer dan 100.000 recreatieverblijven in Nederland. Dat betekent dat bijna alle Nederlandse campings, bungalows, vakantiehuizen, groepsaccommodaties, buitensportlocaties, zwembaden, sauna’s en dagattracties voortaan via één site te vinden zijn. Op Elke Plek vind je bestemmingen van grote gezellige familiecampings tot kleine kampeervlotten of een groepsverblijf in een kerk.

Boeken bij de bron
Je kan via de site uitgebreid zoeken in het aanbod. Deelnemende bedrijven kunnen naar keuze hun prijzen en beschikbaarheid tonen. Zodra je gaat boeken, komt deze rechtstreeks op de boekingspagina’s van de aanbieder terecht. “Deze boekingstool is op korte termijn beschikbaar. Hiermee is de consument zeker van de beste prijs en de meest actuele beschikbaarheid”, aldus mede-oprichter Jan ten Hoor. “De betaling vindt ook rechtstreeks plaats bij het recreatiebedrijf. Wij noemen dat ‘boeken bij de bron’. Elke Plek is wat dat betreft echt het boekingsplatform van de Nederlandse recreatiesector zelf.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.