Olympus: nieuwste techniek in classy design

De nieuwste Olympus camera.

De nieuwste Olympus camera.


Olympus heeft met de deze week gelanceerde Stylus SH-2 de sfeer van vroeger gevat in nieuwe techniek. Deze camera combineert een klassiek design met de nieuwste technieken en presteert volgens de fabrikant ‘uitmuntend, zelfs in moeilijk licht’. De camera is leverbaar vanaf half maart voor een adviesprijs van € 299,- en verkrijgbaar in een zwarte en zilveren uitvoering. Ook zullen klassieke, bijpassende cases en straps beschikbaar zijn.

Design
De Stylus SH-2 is afgewerkt met lederachtige texturen en heeft een semi-retro stijl behuizing. Deze stijlvolle camera is licht, handzaam en haar 24 x optische zoomobjectief verdwijnt onder het oppervlak, waardoor de camera makkelijk mee kan in een jaszak of tas. Olympus haalt tal van technieken uit haar high-end camera’s en verwerkt ze in de Stylus SH-2. Neem bijvoorbeeld de ongeëvenaarde 5-assige beeldstabilisatie die ongewenste camerabewegingen reduceert. Met de modernste Wi-Fi technologie is via een smart-device de camera te bedienen, foto’s up te loaden en creatieve filters toe te passen.

Reclamepraat
In een persbericht prijst de producent de camera zelf op deze manier: “Een losse camera ligt dus voor de hand om te kunnen doen wat een smartphone niet kan. Bent u op zoek naar een compacte camera, die licht van gewicht is en fantastische looks heeft om te allen tijde mee te dragen? Hier is de Stylus SH-2. De metalen behuizing is zowel robuust als aansprekend en haar 24 x optische zoomobjectief verdwijnt moeiteloos onder het oppervlak, waardoor de camera makkelijk mee kan in een jaszak of tas. En wat zeker niet vergeten mag worden is dat deze camera zo lekker in de hand ligt, waardoor het nog leuker en fijner is hem te gebruiken.” En toegegeven: de camera ziet er mooi uit.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.