Optimale roadtrip USA van 22.000 km!

De optimale USA Roadtrip

De optimale USA Roadtrip


Randy Olson houdt van rekenen en heeft de optimale roadtrip voor de Verenigde Staten uitgedokterd. In 50 stops zie je al de highlights die de Amerikaanse staten te bieden hebben. Het kost je wel het nodige geld (benzine, hotels), maar vooral ook tijd, want de hele trip beslaat maar liefst ruim 22.000 km. Zou je elke dag 600 km afleggen (een rit naar Parijs vanuit Nederland), dan zou je er 36 dagen over doen. Een gemiddelde van 200 km per dag zou aangenamer zijn en tijd voor rustdagen geven en dan ben je er 110 dagen (kleine 4 maanden) mee bezig. Het is wel leuk om te zien welke attracties Olson, die ook een andere route met alleen maar steden heeft gemaakt en ook een route voor Europa heeft uitgestippeld, gekozen heeft.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.