Sightseeing Rotterdam met cabriobus

In steden als Londen is de cabriobus al een gewoon gezicht. Foto: Sander Lindenburg

In steden als Londen is de cabriobus al een gewoon gezicht. Foto: Sander Lindenburg


Rotterdam kan meedoen in het rijtje Londen, Rome, Parijs en New York. Tenminste als het gaat om cabriobussen voor toeristen. Vanaf april heeft de Maasstad er namelijk een nieuwe attractie bij, Sightseeing Rotterdam. In een cabriobus rij je door de stad en terwijl je geniet van het uitzicht wordt er doormiddel van een audio-gids meer informatie verteld over de omgeving. In Rotterdam is veel te zien. De prachtige skyline, de kubuswoningen, Hotel New York, het oude Delfshaven, de Hefbrug en natuurlijk de gloednieuwe Markthal.

In steden als Rome, London en Parijs mag een ritje met een cabriobus niet ontbreken aan je bezoek. Ondernemer Christoffel Wielders, onder andere bekend van Splashtours, Segway Rotterdam en FunJet, besloot deze manier van Sightseeing ook in Rotterdam te introduceren. De stad wordt immers ieder jaar door miljoenen mensen bezocht vanwege haar unieke ligging aan de Maas, de bijzondere architectuur en de vele bezienswaardigheden.

Sightseeing Rotterdam biedt volgens eigen zeggen ‘de enige echte official Rotterdam city tour’. Tijdens de tour wordt informatie verstrekt in zes talen. Meer informatie via www.sightseeingrotterdam.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.