Skiën in de lente in Frankrijk

Een nieuwe trend op wintersportgebied is meer aanbieden wat helemaal niet met skiën te maken heeft.

Een nieuwe trend op wintersportgebied is meer aanbieden wat helemaal niet met skiën te maken heeft.


Met de voorjaarsvakantie is de kans op een geslaagde ski-vakantie nog niet verkeken. Zeker mensen zonder (schoolgaande) kinderen hebben nog volop mogelijkheden om goedkoper van de sneeuw in de Alpen-landen te genieten. Zo noemt Pierre & Vacances (de Franse tak van Center Parcs) de lente ‘de ideale periode voor wintersportliefhebbers die niet van de ijzige kou houden en graag van de zon genieten’. De vakantiewoning-verhuurder biedt skipakketten aan waardoor je tot 25% kunt besparen door tegelijkertijd met de accommodatie een skipas en/of skiuitrusting te huren. Die pakketten zijn van tevoren op de Pierre & Vacances website te reserveren.

Om de bergen op een andere manier te ontdekken, biedt Pierre & Vacances de ‘Oxygene pass’, voor niet-skiërs, aan aan zijn gasten. De pas biedt toegang tot wellness- sport- en outdoor activiteiten. Fijnproevers kunnen tevens diverse lokale producten uitproberen. De Oxygene pass is beschikbaar in de volgende skistations: Pierre & Vacances premium residenties in Arc 1800, Arc 1950, Avoriaz, Ax -De-Thermes, Belle Plagne, Flaine, Font-Romeu, Les Coches, Pyrénées 2000, Val d’Isère en Valmeinier.

Pierre & Vacances is trots op subtropisch zwemparadijs Aquariaz, in het hartje van Avoriaz 1800. Het biedt een alternatief voor vakantiegangers die niet uitsluitend op de pistes willen staan. Het is het hoogst gelegen indoor zwemparadijs in zijn soort met een oppervlakte van 2400m2. Met een Water Playhouse voor de allerkleinsten, een Half Pipe glijbaan voor wie op zoek is naar actie en een verwarmde openlucht spa – met op de achtergrond de prachtige vallei en de skipistes van Avoriaz.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.