Speciale plekjes op BijzondereCamping.nl

Bijzondere campings zijn via een speciale site te vinden.

Bijzondere campings zijn via een speciale site te vinden.


Elke kampeerder kent ze wel, van die bijzondere campings met mooie plekken. Vondsten die je misschien niet zo gauw deelt met anderen, omdat je eigenlijk niet wilt dat het er te druk wordt. Maar met die gewoonte breekt de nieuwe site Bijzonderecamping.nl.

“Geen 13 in een dozijn campings met zwemparadijzen en animatieteams, maar een selectie van fijne, kleine en sfeervolle campings en glamping adressen. Voor een onbezorgde vakantie in de natuur, in de bergen, aan het strand, op het platteland of in het bos. Hou je van een beetje luxe & comfort? Er zijn veel leuke alternatieven om glamorous te kamperen, in romantische pipowagens, tipitenten met houtkachel, toffe gepimpte caravans”, zo omschrijft initiatiefnemer Marleen Brekelmans de site. Zij verzamelt sinds 2010 de leukste adressen in binnen- en buitenland. De website heeft dezelfde look & feel als ‘grote zus’ BijzonderPlekje.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.