Surfen op de piste met pasen

Tijdens het paasweekend kun je creatief de piste af. Foto: TVB Paznaun – Ischgl

Tijdens het paasweekend kun je creatief de piste af. Foto: TVB Paznaun – Ischgl

Dit paasweekend kun je creatief de piste af in See, Oostenrijk. Het staat volledig in het teken van balans, creativiteit, humor en ijskoud water. Op zaterdag 4 april vindt de 13e editie van de ‘Watersurf Contest’ plaats. Vanaf 12.30 uur trotseren de deelnemers op ski’s, snowboards of in zelfgemaakte voertuigen het ijskoude water, met als doel droog over de eindstreep te komen. In totaal is er € 2.000,- aan prijzengeld te vergeven, waarvan € 1.000,- in de categorie ‘mooiste voertuig en kleding’.

Vijver
Speciaal voor de 13e editie van de Watersurf contest is bij het bergstation Medrigalm in het skigebied van See (Paznauntal) een vijver aangelegd. De deelnemers maken op de piste zo veel mogelijk vaart, om vervolgens zo snel en droog mogelijk over de vijver te komen en te finishen. Met ‘mooiste voertuig en kleding’ als belangrijkste categorie, is de wedstrijd ook voor toeschouwers en wintersporters ook leuk. Onder de mooiste creaties verdeeld de jury € 1.000,-. Deelnemen kan voor €5,00 en inschrijven kan op de dag zelf bij de start. Deelnemers wordt geadviseerd een setje droge en warme kleding mee te nemen.

De Watersurf contest is geen seizoensafsluiting. In See kunnen wintersportliefhebbers tot 10 april skiën en boarden. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.