Tassenmuseum zoekt internationale toeristen


Op de site van het Tassenmuseum in Amsterdam staat een vacature voor een senior marketeer. Deze functionaris moet meer internationale toeristen naar de vooral door vrouwen bezochte attractie lokken. In de bijgaande video wordt een beeld geschetst van de collectie.

NRCq schreef over het museum o.a.

Het grootste tassenmuseum van de wereld in Amsterdam, met een collectie van 500 jaar geschiedenis van de Westerse vrouwen- en mannentas, wil graag meer toeristen trekken. Het museum krijgt geen subsidie en is afhankelijk van het geld dat binnen komt via het publiek. Nu zijn dat ongeveer 85.000 bezoekers per jaar en dat moet richting de 100.0000.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.