Verbazingwekkend: Dubai bouwt ‘Museum van de toekomst’


Als Dubai ook maar de helft realiseert van de fantastische wereld die geschetst wordt in deze promo-video van het ‘Museum van de toekomst’, dat het land wil gaan bouwen, dan krijgen de bezoekers nog een bijzonder aantrekkelijk uitje voorgeschoteld. De bouw van het museum past precies in de lijn die enkele jaren geleden werd ingezet door zich meer en meer te richten op westerse toeristen, die dan ook in grote getale afreizen naar het zonovergoten oord. De bouw van het museum moet 125 miljoen dollar kosten en de opening staat gepland voor 2017. Bezoekers worden getrakteerd op een museum vol technologische snufjes als hologrammen, high-tech vervoersmiddelen en robots.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.