Verdien je wintersport terug

Tijdens wintersport in Gitschberg Jochtal kun je niet alleen genieten van de pistes, maar ook van lekker eten.

Eten op de piste kan duur zijn, maar misschien betaalt Snowplaza je rekening wel.

Wintersport is een dure vakantie. Skipassen, materiaal, après-ski, skiles, lunch, kinderopvang, bij elkaar is het weer een enorm bedrag. Snowplaza is daarom met een actie begonnen waarbij ze je wintersportrekening betalen. Wat moet je hiervoor doen? Niet zo heel veel. Vanaf 13 maart kiest Snowplaza iedere vrijdag een rekening uit waarvan zij het bedrag betalen. Enige voorwaarde is dat je een kopie van de bon emailt en dat deze van het wintersportseizoen 2014/2015 is. Je kan alle rekeningen opsturen en je kunt er zoveel insturen als wil. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld:
– Skipassen
– Uitrusting (bv. goggles, helm, ski’s)
– Skilessen
– Kinderopvang
– Wintersportlunch
– Vignet/Tol
– Skiverhuur

Voor meer informatie of om mee te doen ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.