Vier een lang paasweekend in België

Tijdens het paasweekend kun je een lang weekend doorbrengen in een vakantiehuisje met het hele gezin.

Tijdens het paasweekend kun je een lang weekend doorbrengen in een vakantiehuisje met het hele gezin.

Pasen is de ideale tijd voor een lang weekend weg. De hele familie is vrij en je kunt een mini break inlassen om je weer even op te laden. Om allemaal samen te kunnen zijn, zou je dit paasweekend naar één van de Sunparks’ vakantieparken kunnen gaan. Sunparks biedt de mogelijkheid voor een extra dag en nacht tijdens het paasweekend van vrijdag tot en met dinsdag. Zoek samen met de kinderen naar paaseieren en geniet van de activiteiten zowel in het park als in de omgeving.

Sunparks Kempense Meren
Sunparks Kempense meren ligt te midden van dennenbossen, meren en de Kempense zandgronden. Het park biedt binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud. Het park bestaat uit twee verschillende volledig ingerichte vakantiehuizen: Select huizen met buitenterras voor twee tot tien personen en de Exclusive huizen voor twee tot zes personen. Bovendien is er ook de mogelijkheid tot een verblijf in een vernieuwde hotelkamer.

Ontdek de regio
De omgeving leent zich voor verschillende activiteiten. Zo kun je een fiets huren op het park of de omgeving te voet verkennen. De Tourist Guide, regio expert op het park, helpt je bij het uitstippelen van een route in de omgeving. Het nabijgelegen Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer biedt recreatie- en sportmogelijkheden, zowel op als rond het water. Ook kun je een uitstapje maken naar één van de pretparken in de buurt zoals Bobbejaanland, Plopsa Indoor Hasselt of naar de nabijgelegen Olmense Zoo. Degenen die zin hebben in een dagje shoppen kunnen zich begeven naar Maasmechelen Village, een shoppingvillage met boetiekjes, restaurants en cafés.

Indoor- en outdooractiviteiten
Sunparks Kempense Meren biedt verschillende activiteiten voor iedereen, bij goed en slecht weer. Bij wat koudere dagen kunnen diverse indoor sporten worden beoefend zoals squash, badminton en pingpong. Ook is er de mogelijkheid om samen een potje te bowlen of poolen. Volwassenen en kinderen kunnen samen genieten van gezelschapsspelen en kaartspelletjes in de speelzaal. Voor de kids is er de Kids World, een overdekte speeltuin, waar kinderen van vier tot negen jaar oud dagelijks nieuwe avonturen kunnen beleven. Naast de binnenactiviteiten zijn er ook tal van buitenactiviteiten op het park zoals minigolf en strandvolleybal. Sunparks Kempense Meren is ook dé locatie bij uitstek voor eindeloze wandelingen en fietstochten.

Wellness & Aquafun
Liefhebbers van wellness komen ook aan hun trekken bij Sunparks. Op het park kun je terecht in een wellnesscentrum, waar je je zich kan laten verwennen met: massages, sauna, cosmetische behandelingen en meer. Als je op zoek bent naar waterpret kun je terecht in subtropisch zwemparadijs Aquafun met zijn Black Hole glijbaan. Bij een watertemperatuur van 28°C beleeft de hele familie gegarandeerd urenlang waterplezier. Ook baby’s en peuters kunnen terecht in het baby- en kinderbad.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.