Waar staat de oudste achtbaan ter wereld?

Oudste achtbaan ter wereld staat in het westen van het land. Foto: Creative Commons

Oudste achtbaan ter wereld staat in het westen van het land. Foto: Creative Commons


Wat is het pretpark met de oudste nog werkende achtbaan ter wereld? Dat is het Familiepretpark de Waarbeek, dat vanaf 3 april 2015 weer geopend is voor het publiek. Het belooft een spectaculair jaar te worden voor het pretpark in Oost-Nederland. In mei opent het park een nieuwe stoere actieve attractie en in juni komt er een grote groep bekende televisiehelden op bezoek in het oudste pretpark van Nederland. Daarnaast presenteert het park ook de première van een eigen magische show waarin Twekky een hoofdrol gaat vervullen en die volledig in eigen beheer is ontwikkeld. In de zomer zal er ook een nieuwe waterattractie aan het aanbod worden toegevoegd.

Familiepretpark de Waarbeek staat al 91 jaar voor een nostalgisch dagje uit voor het hele gezin. De Waarbeek begon als Theehuis in de bossen tussen Hengelo en Enschede en is uitgegroeid tot een goedkoop dagje uit. Zo staat er de oudste stalen nog werkende achtbaan van de wereld. Na het grote succes van Twekky’s verjaardag in de zomer van 2014, heeft de Waarbeek besloten om ook dit jaar Twekky’s verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Op zaterdag 23 mei wordt dit groots gevierd. Speciaal voor deze bijzondere dag brengt een aantal favoriete televisie helden een bezoek aan Familiepretpark de Waarbeek. Enkel in het voorseizoenis een abonnement voor Familiepretpark de Waarbeek voor 25 euro in plaats van 35 te koop.

1+

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.