Waterpark Plopsaqua De Panne geopend

Wickie opent het eerste waterpark van de Studio 100-groep.

Wickie opent het eerste waterpark van de Studio 100-groep.


België heeft er een nieuw waterpark bij. Gisteravond onthulden CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof en tevreden aandeelhouders Gert Verhulst en Hans Bourlon op feestelijke wijze het gloednieuwe waterpark Plopsaqua De Panne. Plopsaqua De Panne is het allereerste waterpark binnen de internationale pretparkengroep.

De openingsshow werd opgeluisterd door een liveoptreden van Wickie de Viking en Prinsessia. Tijdens de openingsceremonie werd eveneens teruggeblikt naar hoe het allemaal begon. Plopsaland De Panne vindt zijn oorsprong in Meli Park, dat werd overgenomen door Studio 100 in 1999. Nu, meer dan 15 jaar later, heeft Plopsa met de komst van Plopsaqua 6 parken op haar teller staan. “We hebben lang uitgekeken naar dit moment”, glundert CEO Steve Van den Kerkhof. “Het resultaat overtreft mijn grootste verwachtingen en we zijn dan ook ontzettend trots op wat ons investerings- en bouwteam verwezenlijkt hebben.” Het openingsfeest werd afgesloten met een vuurwerkspektakel.

Naast tal van spectaculaire glijbanen waaronder ‘Sky Drop’, de hoogste glijbaan van België, is Plopsaqua bijzonder door de ver doorgevoerde thematisering. Centraal staat het televisiefiguurtje Wickie de Viking. ”De Plopsa-parken worden traditioneel gekenmerkt door hun originele setting en dat is bij Plopsaqua niet anders”, zegt Gert Verhulst.

Vanaf vandaag, zondag 22 maart 2015, kan het grote publiek terecht voor een duik in Plopsaqua De Panne. Het is verstandig tickets op voorhand te reserveren via www.plopsaqua.nl. Een kaartje voor kinderen en volwassenen ≥1 meter kost € 18,50. Personen kleiner dan 1 meter betalen € 9,99 en kinderen kleiner dan 85 cm hebben gratis toegang.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.