Wordt de heuptas weer hip?

Kan de heuptas met een stoere uitstraling weer mode worden?

Kan de heuptas met een stoere uitstraling weer mode worden?


Zoekend naar een vervanger voor mijn Wenger rugzak, kwam ik in de krochten van internet terecht in allerlei goedkope klonen van dit Zwitserse kwaliteitsmerk. Dezelfde rugzak, maar dan meer dan de helft goedkoper, gekopieerd naar ‘goed gebruik’ in China. Maar het bleek dat ze in Azië ook aan eigen productontwikkeling doen. Wat wat Wenger zelf helemaal niet in zijn assortiment heeft is via Chinese online winkel van Ali Express wel te koop: Een heuptas met dezelfde Zwitserse uitstraling als de rugzakken. Nu heb ik ooit in een grijs verleden een heuptas gehad. Handig voor de paspoorten, wat geld en een pocket-camera toen. Na verloop van tijd werden de dingen – zeker in mijn ogen – nogal oubollig. Heuptassen werden iets voor oude mannen, dezelfde types die ook veel te lang met mannen-polstasjes hadden gelopen. Maar om eerlijk te zijn maakt dit ontwerp dat ik mijn mening misschien moet herzien. Dit zijn wel ‘stoere mannen dingen’ voor de zomer van 2015. Zolang er maar geen sandalen met witte sokken onder gedragen worden…

Wat vindt jij, kunnen mannen zo gezien worden?

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.