App: Weten wanneer de pont vaart

De informatiepagina over de app.

De informatiepagina over de app.


Er is nu een app waarin alle veerponten in Nederland zijn opgenomen. Wandelaars, fietsers en automoblisten kunnen met de app zoeken naar het dichtstbijzijnde veer. Alle vertrektijden, prijzen en stremmingen staan erop. De overzetveren-app is gemaakt door Uiterwaarde, het recreatieschap in het Gelders rivierengebied. Uiterwaarde is verantwoordelijk voor 9 toeristische fiets- en voetveren. Verder werkten 5 organisaties op het gebied van veren aan de app mee. De app is ontwikkeld in samenwerking met Veeon, Landelijk Verenplatform, Vereniging van de Voetveren, Riveer en Stichting Maasveren. De Overzetveren app is zowel te vinden in de App store als in Google Play. Voor meer informatie kijk op uiterwaarde.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.