Center Parcs komt met 60 nieuwe (familie) activiteiten

Bij sommige vestigingen van Center Parcs kun je nu ook paintballen.

Bij sommige vestigingen van Center Parcs kun je nu ook paintballen.


Even dj zijn, op pad met een Segway of je familie beschieten tijdens een paintball-wedstrijd. Het kan allemaal. Het is slechts een greep uit de 60 nieuwe activiteiten die Center Parcs toegevoegd heeft aan het vakantieplezier waar het bedrijf garant voor wil staan. “Center Parcs is meer dan een eenvoudige vakantie- of weekendbestemming. Het is een uniek concept dat beantwoordt aan ieders behoeften. Een moment van rust waarop mooie momenten met elkaar kunnen worden beleefd. Of men nu komt om te ontspannen of juist om een adrenalinekick te krijgen, ieder beleeft het verblijf van zijn dromen”, benadrukt Vanessa Diriart, Vice CEO Center Parcs Europe – Groupe Pierre & Vacances Center Parcs.

Hier nog een aantal voorbeelden van de nieuwe activiteiten zijn:

 1. Vlotten & Hutten Bouwen
  Midden in de natuur, in het bos of aan de rand van het meer, samen met andere kids een vlot of (boom)hut bouwen. Wie heeft er een goed plan? Wie kan anderen leren knopen leggen? Beschikbaar in: De Huttenheugte, Het Heijderbos, Bispinger Heide, Park Bostalsee, Les Hauts de Bruyères, Le Lac D’Ailette, Les Trois Forêts, Les Bois-Francs, De Vossemeren.
 2. Familie Workshops
  Samen aan een knutselwerk bezig zijn schept een band tussen ouders en kind. Samen glunderen om het eindresultaat doet dat ook. Beschikbaar in: Het Heijderbos, Port Zélande, Het Meerdal, De Vossemeren, Bispinger Heide, Park Hochsauerland, Park Bostalsee, Les Bois-Francs, Les Hauts de Bruyères.
 3. Familie Paintball
  Volg de aanwijzingen van je aanvoerder – of ben je dat zelf? Kinderen en ouders betreden de Cool Factor Arena en gaan een hevige strijd met verfkogels tegemoet. Beschikbaar in: Port Zélande, Bispinger Heide, Park Hochsauerland, Park Bostalsee
 4. Ontspannen in de cottage
  Voor een heerlijke vakantie met een vriendengroep, met de familie of voor een reünie kan men terecht in de ruime XXL cottages van 12 tot 16 personen. De nieuwe generatie cottages, of Eden cottages, zijn ruim, licht en volledig geïnspireerd door de natuur. Ze gaan niet alleen in de groene omgeving op maar ook gebruikte materialen zorgen volgens het bedrijf ook voor een luxe en natuurlijke sfeer.

Een overzicht van alle nieuwe activiteiten bij Center Parcs staat hier.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.