Do it yourself cityguide voor Berlijn en Londen


Inkleuren, plakken, schrijven, tekenen en lijstjes afvinken tijdens je stedentrip. De Do It Yourself City Journals is een nieuwe reeks van mo’media op het gebied van reizen. Het zijn reisdagboeken, doeboeken en stadsgidsen ineen met handgemaakte illustraties en bijzondere weetjes over de stad. De introductie start met 3 nieuwe titels: Dit is mijn Berlijn, Dit is mijn Londen en Dit is mijn Parijs, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in boekhandels, warenhuizen en webshops.

Het Do It Yourself City Journal bevat illustraties, to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte over voor persoonlijke verhalen, tekeningen, foto’s, souvenirs, kaartjes, notities & tips voor vrienden. Zo is van dit city journal een origineel bewaarboek voor herinneringen aan de stad te maken. “Het is een boek voor de creatieve reiziger en voor liefhebbers van de populaire kleurboeken voor volwassenen”, zo schrijft de uitgever. Van de video krijgen wij persoonlijk meer de indruk dat je drukker met zo’n boek bent, dan dat je tijd hebt om te genieten van de omgeving waarin je verblijft. Bovendien vinden we de tekeningen – die we gezien hebben – wel erg simplistisch (en te kinderlijk).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.