Dwalen door de duinen in details

Wandelen voor je plezier of als topsport. Foto: Creative Commons

Wandelen voor je plezier of als topsport. Foto: Creative Commons


De ANWB komt met een nieuwe serie Topografische wandelkaarten van zes populaire wandelgebieden in Nederland. De duingebieden Callantsoog – Wijk aan zee en IJmuiden – Scheveningen, Gooi- en Vechtstreek, Loonse en Drunense Duinen, Sallandse Heuvelrug en de Veluwe zijn op schaal 1:25.000 in kaart gebracht.

Met deze nieuwe topografische wandelkaarten kunnen wandelaars een prachtige wandeling maken door de duinen of verschillende natuurgebieden. Door het gedetailleerde topografische kaartwerk is in een oogopslag zichtbaar of de route door duin, stad of langs het water loopt. Op de kaart zijn de wandelpaden geaccentueerd en daardoor goed leesbaar. Het vinden van een mooie wandelroute wordt zo heel eenvoudig. Ook toont de kaart informatie zoals de dieren in de omgeving, bezienswaardigheden en het soort landschap.

ANWB Topografische Wandelkaarten kosten € 9,95 zijn sinds deze maand verkrijgbaar bij de ANWB-winkels, de boekhandel en te bestellen via anwb.nl/webwinkel

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.