Favoroute: app voor persoonlijke reisgidsen

Enkele van de reisbloggers van Favoroute.

Enkele van de reisbloggers van Favoroute.

Sta je in de hitte en bestaat dat leuke restaurant uit je reisgids niet meer? Of is de geschreven prijs inmiddels verdrievoudigd? Dat is nu niet meer nodig. Met Favoroute kan je jouw eigen reisgids maken die persoonlijk, interactief én up-to-date is.

Met de Favoroute app kan je alleen die bestemmingen kopiëren waar jij naartoe wilt gaan. Deze bestemmingen zijn geschreven door 125 verschillende lifestyle- en reisbloggers of journalisten die alle pareltjes kennen en van de verschillende reisstijlen op de hoogte zijn, van backpack tot luxury travel. Daarnaast staan deze bestemmingen vol met hotspots, foto’s en interactieve dagkaarten om verdwalen te voorkomen. Combineer verschillende bestemmingen om jouw favoriete route te creëren. Zodra jij jouw reisgids hebt gemaakt, kan je de gids downloaden en offline meenemen op telefoon of tablet.

0

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.