Met Google ‘Streetview’ in een vliegtuig kijken

De plek waar stewardessen aan het werk zijn.

De plek waar stewardessen aan het werk zijn.


Dat je met ‘Streetview’ in een vliegtuig kunt rondkijken is misschien wel wat vreemd, maar het resultaat is prachtig. Iedereen die gevlogen heeft heeft waarschijnlijk wel het verlangen om eens rustig te kunnen rondneuzen in alle hoeken van zo’n vliegtuig. Maar ja, daar is normaal meestal geen tijd of mogelijkheid voor. Maar dankzij de inspanningen van Scandinavian Airlines en Google kan dat nu dan toch.

SAS maakt het namelijk mogelijk een virtuele tour door een volledig nieuw ingericht langeafstandsvliegtuig te maken met gebruik van Google Streetview. Zo kan je het hele vliegtuig doorkruisen en het interieur, de stoelen en het infotainment systeem in de verschillende klassen (SAS Go, SAS Plus en SAS Business) bekijken. Tot zelfs de toiletten aan toe. Het nieuwe interieur werd afgelopen februari geïntroduceerd en zal de komende maanden op alle lange afstandsluchten van SAS uitgerold worden. Start hier de virtuele tour.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.