Site biedt alléén vrije vakantiehuizen

Vakantiewoning. Foto: Creative Commons

Vakantiewoning. Foto: Creative Commons


HJ Webdevelopment lanceert een nieuwe website dat alléén vrije vakantiehuizen toont. De website lost het tijds- en frustratieprobleem op voor het zoeken naar een beschikbaar vakantiehuis. De website is geschikt voor desktop, tablet en mobiel en sinds vandaag te bezoeken op vrijevakantiehuizen.nl.

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken is gekozen voor zogenaamde range filters. Zo kan men bijvoorbeeld zoeken naar een vrij weekend of midweek in een grotere periode. De website toont momenteel vakantiehuizen van 14 verschillende aanbieders: VillaXL, TopicTravel, AanZee, Happy Home, Booking.com, Heerlijkehuisjes.nl, BungalowXL, ArdennenXL, VillaExpert, Italissima, Bungalows.nl, ComfortVilla, Centerparcs en Sunparks. “We gaan de komende periode zoveel mogelijk aanbieders toevoegen zodat we een volledig aanbod kunnen presenteren aan onze bezoekers”, aldus initiatiefnemer Harm Jan Bosscher.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.