3 stedentrips met onbekende bestemming in één reis

Als je het idee hebt dat de spontaniteit en verrassing uit je leven verdwenen is, dan kun je een denken aan ‘blind break’. Dit concept van srprs.me draait helemaal om verrassingen. Je boekt namelijk een reis voor een bepaald bedrag, maar je weet niet waar je heen gaat tot je op het vliegveld komt. Nu komt de reisorganisatie met een nieuwe toevoeging: Multi City. Je gaat dan binnen één trip naar twee of drie verschillende steden in Europa, zonder te weten welke. Zo ervaar je het blind break concept intenser dan ooit: steeds ontdek je pas op het vliegveld wat je volgende bestemming is. Dus laat je eens leiden door iets anders dan een reisgids en verken meerdere steden tijdens één vakantie. Durf jij het avontuur aan?

City Trip Mashup
Voor reizigers met keuzestress is het thema Multi City ideaal. Je bezoekt er binnen één vakantie meerdere steden mee, die geheim blijven tot het moment van vertrek. Het enige wat je hoeft te kiezen is de datum en het aantal dagen. Je kunt gaan voor een trip van vijf dagen, waarbij je twee verschillende Europese steden aandoet, of voor een trip van acht dagen met drie Europese steden. Kosten zijn vanaf €350,- per persoon en zijn inclusief een vliegticket met fijne vliegtijden (naar je eerste bestemming vertrek je tussen 7:00 uur en 13:00 uur en op de terugweg na 16:00 uur) en een hotel in het stadscentrum, minimaal beoordeeld met een 8.

Voor meer informatie of het boeken van de reis ga je naar de website.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.