De 10 beste locaties om sterren te spotten in Engeland

Tijdens je vakantie naar Los Angeles verwacht je sterren tegen te komen (Ik ben er geweest, het valt wel tegen), maar niet alleen in grote Amerikaanse steden heb je de kans om een celebrity tegen het lijf te lopen. Dat kan ook gewoon in Engeland, als je weet waar je moet zijn. Dus hou jij ervan om bekende mensen te spotten en kom jij graag op plekken waar zij ook komen? Dan kun je eens denken aan een reis naar Engeland. Meng je tussen de celebrities van de Londense party scene en spot royals tijdens de jaarlijkse evenementen.

Sterren
In Engeland heb je zomaar de kans om filmsterren, fotomodellen, royals en celebrities tegen het lijf te lopen. Vooral in Londen vind je veel star-studded evenementen en een grote hoeveelheid sterren die er wonen. British Airways heeft een top 10 samengesteld van locaties en evenementen waar je de grootste kans hebt om de groten der aarde tegen te komen. Voor je het weet zwaai je naar Prins William, neem je een selfie met Samuel L Jackson of kom je zomaar Beyonce tegen.

Top 10

1. Cocktails drinken bij Mahiki in Dover Street, Londen
Deze celebrity nightspot heeft koninklijke goedkeuring van Prins William en Prins Harry. Naast de prinsen komen ook Lindsay Lohan, Rihanna, Usain Bolt en One Direction superster Harry Styles hier maar al te graag. De club staat bekend om de £160 kostende Mahiki ‘Treasure Chest’ cocktail. Hier drink je dan ook van met 8 man.

2. De finale van de FA Cup – 30 mei, Wembley Stadium, Londen
Aston Villa – het team van Prins William – speelt dit jaar de finale van de beroemde FA Cup tegen Arsenal. Verwacht naast een volle koninklijke box in het Wembley-stadium ook aanwezigheid van rapper Jay-Z en Hollywood-ster Samuel L Jackson, beiden groot fan van Arsenal.

3. De Royal Ascot – van 16 tot 20 juni, Ascot, Berkshire
Zoals de naam al doet vermoeden draaft de royal family maar al te graag op voor de grootste jaarlijkse paardenrace in Engeland. Met de queen herself voorop. Er wordt hier voor meer dan £5.5 miljoen aan prijzengeld verdeeld. Daarnaast staan de races van Ascot bekend om het wedden op de paarden, zoals ook de Britse voetballer Frank Lampard graag doet.

4. Voormalig brandweer kazerne Chiltern Fire House in Marylebone, Londen
Dit luxe hotel en restaurant is the place to be in Londen. Als het je lukt een reservering binnen te slepen ben je tevens gegarandeerd van het spotten van een celeb. De eigenaar van dit etablissement is de Amerikaanse hotelier André Balazs, de man achter Hollywood’s iconische Chateau Marmont. Enkele namen die deze voormalige kazerne graag bezoeken zijn zangeres Rita Ora, popprinses Kylie Minogue en de Britse minister-president David Cameron.

5. Wimbledon, van 29 juni tot 12 juli, Londen
Standaard aanwezig bij het belangrijkste tennis toernooi van de All England club zijn Victoria en David Beckham. Het typisch Engelse toernooi staat bekend om de strawberries & cream en trekt tennisliefhebbers van over de hele wereld waaronder actrice Keira Knightley en de Australische acteur Hugh Jackman.

6. Film premières op Leicester Square, Londen
Het plein in Londen waar alle grote films in première gaan is Leicester Square in het hart van de West End. Op het plein bevinden zich de grootste bioscopen waarvan er een bioscoop een speciaal zwaai-balkon heeft vanwaar Hollywood A-listers naar hun fans kunnen zwaaien. Om vooraan te staan en misschien wel een selfie te kunnen maken met je favoriete ster op de rode loper moet je wel op tijd komen. Recente filmpremières op Leicester Square zijn bijvoorbeeld 50 Shades of Grey en Fast And Furious 7.

7. Glastonbury Festival, van 24 tot 28 juni, Somerset
Voor de ware celeb spotter is ‘Glasto’ een onmisbaar festival. Dit jaar zullen onder andere de Foo Fighters, Kanye West en Lionel Richie het podium van de 45ste editie van het festival betreden. Heb jij kaarten weten te scoren? Dan zou jij weleens naast Bradley Cooper of Kate Moss naar de bands op dit super populaire festival kunnen staan kijken.

8. Harrods, Knightsbridge, Londen
Het bekendste warenhuis van Londen is al sinds jaar en dag vaste prik voor de rich and famous. Bij de legendarische winkel werden onlangs nog de Amerikaanse sterren Beyoncé, Justin Bieber en Will.i.am gezien terwijl ze hun credit card trokken om mooie en vooral dure aankopen af te rekenen.

9. De Open Championship, van 12 tot 19 juli, St Andrews, Schotland
Maak het oudste golftoernooi van de bekendste golfbaan ter wereld van dichtbij mee. Moedig onze Joost Luiten aan en kijk, samen met George Clooney en Robbie Williams, hoe de Noord Ierse Rory McIlroy zijn titel verdedigt.

10. De World Cup Rugby, van 18 september tot 31 oktober, Engeland en Wales
Rugby liefhebbers kunnen dit jaar genieten van de World Cup in Engeland en Wales. De afwezigheid van de Nederlandse ploeg wordt goedgemaakt door de aanwezigheid van de vele wereldberoemde rugby-fans waaronder de Australische acteur Russel Crowe.

Voor meer informatie over een reis naar Engeland ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.