Drijven op een pizzapunt in het zwembad

Het is weer bijna tijd voor de zomer en daar hoort zwemmen natuurlijk bij! Wil je deze zomer echt opvallen als je het water in gaat en ook nog lekker kunnen relaxen? Dan heeft FonQ.nl een paar speeltjes waar je je goed mee kan vermaken. Zo kun je deze zomer de andere vakantiegangers jaloers maken met een drijvende pizzapunt. Deze inflatables om op te eten. Figuurlijk dan, want de ijsjes, donuts en pizza’s zijn vooral om op te chillen. Ze zorgen wel voor urenlang genieten op het water. Heb je het niet zo op drijvend eten? Kies dan voor de knalroze flamingo. Met deze zuurstokroze gevleugelde vriend maak jij de blits op het water. Met deze flamingo doe je dat bovendien geheel in stijl; de tropische vogel is dé zomertrend die we overal terugzien. Dobberen op het water is zo ook nog eens in de mode.

De flamingo en pizzapunt zijn allebei te krijgen voor €29,95. Voor meer informatie en meer inflatables ga je naar de website.

Flamigozwemmenzwembad

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.