Efteling begint de zomer met een nieuw feest

De langste dag van het jaar, 21 juni, wordt in Scandinavische landen goed gevierd omdat de zon dan helemaal niet onder gaat. In Nederland hebben we niet zo’n midzomernacht, maar dat houdt de Efteling niet tegen om er toch een feestje van te maken. Ze introduceren daarom op 20 juni een nieuw evenement: Efteling Midzomernacht. Tijdens dit intieme evenement kun je het attractiepark eens op een andere manier leren kennen. De Efteling krijgt een festivalsfeer en er zal veel lekker eten zijn, muziek en andere acts. Festivals zijn hot en de Efteling hoopt met deze festival-achtige opzet mee te doen met de hype en een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Midzomernacht
Het park is geopend vanaf 19.30. Er zijn kleine loungeterrassen met hapjes en cocktails en rollende keukens die je op onverwachte plekken tegenkomt. Alle attracties zijn de hele avond geopend en als de schemering invalt, wordt de natuur verlicht. Tegen twaalf uur ‘s nachts begint op een aantal pleinen rondom een meiboom een Midzomernacht viering. Daarmee luiden bezoekers, elfjes en trollen het begin van de zomer in. De avond wordt om 00.30 uur op bijzondere wijze afgesloten.

Voor ‘Efteling Midzomernacht’ zijn speciale tickets beschikbaar, deze kosten €36,- p.p. Er zijn maar een beperkt aantal kaartjes voor het evenement beschikbaar, dus je moet er snel bij zijn. Voor meer informatie en kaartjes ga je naar de website.

Om vast in de stemming te komen kun je ook de onderstaande video bekijken:

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.