Go-kids harkt kinderuitjes bij elkaar

Go-kids.nl is een nieuwe site waarop uitjes voor (kleine) kinderen verzameld worden. Het blijkt een initiatief van vrouwen uit het oosten van Nederland. Go-Kids is gestart in de regio Zwolle, maar Go-Kids wil graag heel Nederland in kaart brengen. Go-Kids is een idee van Riëtte Mulder, Sandra Onbelet en Titia Bijker. “Het idee is ontstaan omdat wij als moeders behoefte hebben aan een goed overzicht van wat er te vinden is op het gebied van kindvriendelijke plekjes en activiteiten in de regio. Een plek waar je snel iets kunt vinden voor een regenachtige woensdagmiddag. Of als je met je gezin uit eten wilt. Of gewoon een eindje fietsen en lekker stoppen bij een speeltuin. En ook op het gebied van Kunst & Cultuur is er zoveel te doen voor kids”, zo schrijven zij op hun site.

“De Zenderense Noortje van der Kolk runt Go-Kids Twente. Wie tegenwoordig met het gezin iets leuks wil doen, kijkt eerst op internet, weet ze. „Vroeger stond je op een camping en ging je naar de plaatselijke VVV. Nu google je of kijk je op een internetforum voor waardevolle tips.” Op die ‘internetgerichtheid’ van ouders heeft Go-Kids zich gestort. „Er is online enorm veel informatie te vinden, maar je moet vaak lang zoeken en twintig pagina’s bezoeken om een overzicht te krijgen. Op Go-Kids is alles bij elkaar verzameld, we willen het zo gemakkelijk mogelijk maken”, zo meldt de site van de Ondernemer.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.