Gratis e-magazine over wellness-vakanties

Dominicanenklooster Huissen

Dominicanenklooster Huissen


Foto: Dominicanenklooster Huissen

Het is niet meer genoeg om lekker op vakantie te gaan, jezelf ontwikkelen neemt ook een belangrijke plek in tijdens de vakantie. Dat is ook te zien aan de enorme groei in het aantal wellness vakanties. En wat is er ook fijner dan heerlijk ontspannen, verwend worden en ook nog een beetje aan jezelf werken? Het is voor ons niet meer genoeg om gezonder te leven, ook gezond op vakantie gaan hoort bij deze nieuwe levenstijl. Dat wordt ook steeds eenvoudiger aangezien de reisbureaus die zich in dit onderwerp specialiseren als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar overvloed kan een keuze juist alleen maar moeilijker maken.

Pagina uit het magazine.

Pagina uit het magazine.

Deze trend en veel voorkomende keuzestress was voor ons genoeg reden om ons ruime aanbod aan vakantienieuws eens uit te breiden met iets nieuws: Ons eerste E-magazine. Dit hele magazine staat in het teken van wellness en alles wat hiermee te maken heeft. Zo kun jij goed onderlegd de keuze maken voor je volgende wellness vakantie. Je vindt verhalen over bijzondere wellness vakanties. Zo lees je alles over een vakantie waarbij geen woord wordt gewisseld. Of wat dacht je van een heel eiland voor jezelf? Als je dan niet tot rust kan komen. Daarnaast hebben we een paar van de beste wellnessbestemmingen op een rij gezet. En geven we je natuurlijk alle informatie om deze vakanties zelf te ondernemen.

U kunt hier onder door het magazine bladeren. Het is hier te downloaden (.pdf). Wilt u ons laten weten wat u er van vindt?

No Responses

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.