Kampeerweekend ‘Fietsen met Kinderen’

Tijdens het elfde ‘Fietsen met Kinderen’ kampeerweekend kun je weer met andere gezinnen samen kamperen en ervaringen uitwisselen over fietsvakanties. Camping De Roos bij Ommen vormt het decor voor dit weekend. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni is daar voor gezinnen alle gelegenheid ervaringen uit te wisselen, elkaar bij te praten en te fietsen en te spelen. Het idee achter dit evenement is heel simpel: een weekend op een camping voor gezinnen die met kinderen op fietsvakantie willen gaan. Informatie met elkaar delen over materiaal en fietsroutes, terwijl de kinderen lekker samen spelen en merken dat ze niet de enige op aarde zijn wiens ouders per se op de fiets op vakantie willen.

Camping
Camping De Roos ligt midden in de natuur van Ommen. Het terrein grenst direct aan de Overijsselse Vecht en de plekken voor de deelnemers kijken uit op deze rivier. Als het weer meezit, behoren zwemmen en kanoën tot de mogelijkheden. Op de camping zijn ook sportvelden, een tafeltennistafel, een tafelvoetbaltafel en diverse speeltuintjes.

Programma
Het programma is geheel vrijblijvend maar in grote lijnen als volgt:
vrijdag: aankomst, kennismaken en bijpraten
zaterdag: fietstocht door de prachtige omgeving. ’s Avonds gezamenlijk eten
zondag: korte fietstocht. Na de middag vertrek / naar huis fietsen

Kosten en aanmelden
Aan deelname zijn geen bijzondere kosten verbonden. Kamperen en eten en drinken zijn voor eigen rekening. Voor meer informatie of aanmelden: mail Dennis de Vries, [email protected] Hij stuurt je dan meer gegevens.

Wil je je alvast verdiepen in fietsvakanties? Dan kun je deze website ook even bekijken.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.