Netflix kijken in het buitenland

Je hebt misschien een abonnement op Netflix of HBO en denkt dat je ook in het buitenland naar de series kunt kijken die deze bedrijven aanbieden. Het zijn immers internationale companies? Maar dan heb je het mis. Netflix en anderen hebben te maken met internationale auteursrechten en -overeenkomsten. Zo kun je bijvoorbeeld via de Amerikaanse Netflix nu al wel naar de hele reeks van de Friends-series kijken, maar is die nog niet te zien in Nederland. Om toch het maximale uit je abonnement te halen – zeker ook onderweg – kun je een abonnement op een VPN (Virtual Privat Network). En zo’n abonnement is niet alleen handig om naar tv-series te kijken, maar ook om in het buitenland (of waar dan ook onderweg) veilig je bankzaken te kunnen doen. In deze video wordt uitgelegd hoe e.a. werkt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.