Ontmoet Lily: De eerste camera die je volgt

Ben je wel van de actieve vakanties en wil je graag jezelf in actie vastleggen? Dan was je tot nu toe beperkt tot een GoPro of een drone. Maar dat is allemaal veranderd met de komst van Lily. Deze drone heeft als missie om de wereld van camera’s en drones veranderen. Het is namelijk het eerste apparaat dat achter je aan vliegt, zonder dat je het hoeft te besturen. Ja, dat lees je goed. Lily volgt je zonder dat je ook maar iets hoeft te doen. Zo gaat ze achter je aan de piste af, mee de rivier over of de berg op.

Lily
Klinkt leuk, maar hoe werkt dat? Lily volgt alles waar je het ‘tracking device’ dat bij de drone meegeleverd wordt aan vast maakt. Makkelijkst is dan je arm, want dan kun je ook de verschillende filmopties van Lily gebruiken. Als je hebt vastgesteld wat Lily gaat volgen dan gooi je haar in de lucht en begin je aan je activiteit. Ze vliegt mee en filmt vervolgens het hele gebeuren, helemaal zelf. Lily gebruikt GPS en iets dat ze omschrijven als ‘computer vision’ om je te volgen en in het midden van het beeld te houden. Ze kan je bijhouden tot 40 kilometer per uur.

Specificaties
Lily kun je er goed bij hebben tijdens een actieve vakantie, ze kan namelijk wel tegen een stootje. Ze is waterdicht en blijft drijven, dus je hoeft niet bang te zijn haar te verliezen tijdens een trip op het water. Daarnaast past ze qua grote in een wandelrugtas en weegt ze minder dan een gemiddelde laptop. Lily’s camera maakt 12 megapixel foto’s, 1080p HD video op 60 fps en ze kan slow motion beelden schieten. Met een vol opgeladen batterij kun je ongeveer 20 minuten aan beeld maken.

Nu moet je eerst zien en dan geloven en daarvoor is de onderstaande video. Daarnaast kun je meer informatie vinden op de website. Kun je nu niet wachten om je eigen Lily te hebben? Dan ben je misschien een beetje teleurgesteld want de eerste exemplaren komen in februari 2016 van de band. Dan kost ze €885. Goedkoper is de pre-order. Dan heb je er al een vanaf €442.

Ontmoet Lily: De eerste camera die je volgt 9

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.