Redding voor caravan-klunzen

Met een caravan of een trailer achteruitrijden is niet de favoriete aangelegenheid voor veel automobilisten. Om te beginnen doe je het meestal te weinig om er echt in geroutineerd te worden, je moet het vaak doen op momenten dat er veel mensen toekijken (camping, evenementen, wedstrijden), waardoor je wat zenuwachtiger wordt dan goed voor je is en je moet ‘tegen natuurlijk’ sturen. Nu zijn er sinds kort al auto’s die je helpen bij het inparkeren van je auto, maar Ford tilt die techniek nog een stapje verder. Zij hebben in hun nieuwe modellen een hulp ingebouwd die er voor zorgt dat je zonder zwalken een boottrailer of een caravan moeiteloos achteruit parkeert op het kleinste plekje.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.