Regel je reisverzekering met een app

Voordat je op reis gaat heb je het vaak zo druk met voorbereidingen dat een reisverzekering er nog wel eens bij in schiet. Niet handig, want als je eenmaal een probleem hebt op vakantie kun je die verzekering goed gebruiken. Nu is er een nieuwe manier om ervoor te zorgen dat je hier geen last meer van hebt. Everystep is de nieuwe reisverzekering die gebruik maakt van de smartphone en automatisch in- en uitschakelt als je naar het buitenland gaat.

Automatisch
Voor veel Nederlanders blijft het lastig kiezen: sluit ik alleen voor deze vakantie een reisverzekering af of ga ik voor de variant die het hele jaar doorloopt? Everystep maakt die keuze voortaan overbodig. Met een app op de smartphone wordt de everystep reisverzekering automatisch gestart zodra je de grens overgaat. Eenmaal weer in Nederland, stopt de verzekering vanzelf weer.

Besparen
Everystep biedt hiermee niet alleen gemak, maar ook altijd een passende prijs. “Je verzekering gaat pas in op het moment dat je daadwerkelijk de grens over gaat. Zo betaal je dus nooit teveel”, vertelt Wessel Koenekoop van Allianz Global Assistance de reisverzekeraar achter de everystep reisverzekering. “Wie weinig reist, betaalt ook weinig. En reis je veel, dan zijn de kosten nooit meer dan je zou betalen voor een doorlopende reisverzekering. Aanmelden is kosteloos. De rest gaat vanzelf, zonder GPS of dure roaming kosten.”

Dekking aanpassen
Met everystep kun je als gebruiker de dekking zelf aanpassen. Het kan vóór en tijdens de reis. Ook het toevoegen van reizigers kun je op deze manier regelen.

Verhalen delen
Naast een reisverzekering biedt everystep ook de mogelijkheid om via een reisplatform reisverhalen te delen met vrienden en familieleden. Een trend die zich volgens reisexperts dit jaar opnieuw doorzet. “Bovendien kun je via de everystep app met één sms al je vrienden laten weten dat je veilig bent aangekomen. Verder ontvang je relevante travel alerts, bijvoorbeeld over mogelijk onveilige situaties”, aldus Koenekoop.

De app kan gedownload worden via de website, hier vind je ook meer informatie. De reisverzekering is optioneel en de premie begint bij €1 per dag.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.