Stem op je favoriete bestemming en win

Je favoriete reisbestemming levert je niet alleen leuke herinneringen op, het kan je nu ook een prijs opleveren! Als je stemt tenminste. Sawadee is namelijk begonnen met een nieuwe winactie waar je kans maakt op een reisvoucher t.w.v. €350. Je kunt deze prijs winnen door te stemmen op je favoriete Sawadee bestemming. Je gaat naar de website, vervolgens kies je het continent en dan het land. Daarna breng je je stem uit en dan maak je kans op het reistegoed te winnen. Op dit moment zijn populaire bestemmingen: Nieuw-Zeeland, Costa Rica en Myanmar. Op 29 mei, tijdens de Nacht van Sawadee, wordt de winnaar van de actie bekend gemaakt. Tijdens dit evenement, wat duurt van 12 uur ’s middags tot 12 uur ’s nachts, kun je reizen boeken tegen gereduceerde prijzen en kun je meedoen aan acties om leuke reisprijzen te winnen.

Om vast kennis te maken met de bestemmingen van Sawadee kun je de onderstaande video bekijken, daar komen ze allemaal voorbij in 3 minuten:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.