Cabrio-radar: Kan het dak er af?

De tijd voor de cabrio is weer aangebroken. Dat is onder andere te merken uit de vraag op Marktplaats. Sinds het aanbreken van de lente is de interesse op die site verdubbeld van 400 naar 800 reacties per dag. Elke dag wordt er nu ongeveer 10.000 keer gezocht op het woord cabrio. Dat is ruim 15% meer dan vorig jaar. De cabrio is voor veel mensen een droomauto en het rijden met het dak open biedt het ultieme gevoel van vrijheid. Vooral onder jongeren blijkt de cabrio een droomauto. Twee derde van de cabriorijders rijdt in een tweedehands cabriolet. Bijna de helft van de cabrioletbezitters heeft een tweede auto tot zijn of haar beschikking.

Uit onderzoek blijkt dat cabriorijders in Nederland echter slechts 36% van de tijd met hun kap open rijden, terwijl dit voor veel bezitters (44%) juist de belangrijkste reden is voor de aanschaf van een cabrio. Daarom heeft Marktplaats Auto’s in samenwerking met Buienradar een speciale Buienradar voor de cabriorijder ontwikkeld: www.cabrioradar.nl. De website ging vandaag live en geeft antwoord op de meest gestelde cabriovraag: ‘kan de kap eraf?’

Cabrioradar.nl geeft inzicht in het specifieke cabrioweer en helpt cabriorijders bij het plannen van de dagen waarop ze er met de kap naar beneden op uit kunnen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.