Europa-Park meest kindvriendelijke pretpark

Een pretpark is bij uitstek geschikt voor kinderen, maar toch is het ene pretpark beter uitgerust dan het andere. Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen onderscheiden jaarlijks de meest kindvriendelijke pretparkvakanties van Europa. Bij dit initiatief wordt gelet op de beoordelingen en (kinder)faciliteiten zowel van het park, als van de eigen accommodatie of accommodatie in de omgeving. Afgelopen week ontving Europa-Park met hotel Colosseo voor het vierde jaar op rij de ‘Kids PretparkTip! -Award’ voor Europa’s beste pretparkvakantie.

Keurmerk
Het kids PretparkTip! Keurmerk is in 2012 ontstaan om te achterhalen waar gezinnen met kinderen de ideale pretparkvakantie beleven. Ieder jaar worden alle pretparken in Europa beoordeeld op aanwezige (kinder)faciliteiten en het Zoover-cijfer. Deze worden gecombineerd met de scores van de eigen hotels of vakantieparken en accommodaties in de buurt. Europa-Park scoort op beoordelingssite Zoover een 9,2 als totaalcijfer, Hotel Colosseo eveneens een 9,5 op kindvriendelijkheid. Het zijn de hoogste punten op Zoover en Europa-Park is daarmee een van de beste adressen voor een pretparkvakantie in Europa. Europa-Park en Colosseo voeren de lijst al voor het vierde jaar aan.

Europa-Park
Samen met de andere vier themahotels van Europa-Park nam hotel Colosseo onlangs ook nog een andere award in ontvangst. Beoordelingssite Tripadvisor publiceerde een lijst met de beste familiehotels in Duitsland. Europa-Park nam hier de 1e, 2e, 3e, 6e en 7e plaats in.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.