Film over vakantie-ellende

…maar met een happy ending, zou er eigenlijk nog achter de kop boven dit artikel moeten staan. Vanaf 16 juli 2015 is de film ‘What We Did on Our Holiday’ te zien in de Nederlandse bioscopen. Het is een zomerse komedie met David Tennant, Rosamund Pike en Billy Connolly.

Het verhaal gaat als volgt: Doug en Abi McLeod reizen met hun drie lieve, maar excentrieke kinderen naar de Schotse Hooglanden voor de verjaardag van Dougs vader Gordie. Het paar doet er alles aan om hun aanstaande echtscheiding voor de familie verborgen te houden en er toch nog een gezellige vakantie van te maken. Maar daarmee onderschatten ze hun kinderen.

David Tennant (Doctor Who), Rosamund Pike (Gone Girl), Billy Connolly (Mrs. Brown), Ben Miller (Death in Paradise) en Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel) spelen hoofdrollen in What We Did on Our Holiday, een ‘frisse en onderhoudende komedie’ (gezien de trailer hier onder een terechte betiteling lijkt ons) van Andy Hamilton en Guy Jenkin, de makers van de Britse comedyserie Outnumbered. Iets om te noteren als uitje voor een (regenachtige) vakantiedag dit jaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.